Fortsätt till huvudinnehåll

Loppis..

Var runt på en loppis runda i Söndags.
Finns alltid mycket kul att titta på.
Men är dock inte riktigt lika kul att gå på loppis när man inte har ett hus just nu.
Men hittade denna fina, som jag inte köpte för jag tyckte den var lite för dyr.
Men jag går och lurar på det hela tiden..
Tycker den är så himla fin och den var i väldigt bra skick.

Vad tycker ni??

Antingen måla den eller bara ha den som den är.
Den var väldigt snyggt sliten.

Kommentarer

  1. Åååh, det är ju en så som jag har. Min var furufärgad när jag "hittade" den. Fick den med innehåll, dvs 100-tals registerkort på böcker fr biblioteket. Nu är den vit, och lådorna har botten istället för en järnstång. Använder min i mitt pysselrum fn som förvaring för tråd, nålar etc. Älskar den! Kan även tänka mig ha smycken, småsaker i garderoben, köksbestick, bakgrejor eller kryddor i den. Blir spännande att se om den blir din eller inte... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den fin. Jag gillar den jätte mkt, hade tänkt ha den i mitt blivande pysselrum (när huset är klart sen). Ha massa såna små grejer som bara försvinner i andra lådor. Men denna var lite dyr, tror den kostade 900kr. Vet inte om det är ett bra pris för en sån? Vad fick du ge för din?? Men den var fin, nått litet märke på baksidan bara (syns ju inte iaf) sen hade dom bytt botten i lådorna.

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för era kommentarer!!

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail hannahaba85@gmail.com

ha det gott!

Populära inlägg i den här bloggen

Påsk shopping

Kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt med påsk saker.  Är ju inte länge man har framme dom, men den korta tiden gör det en glad.   Idag var jag o köpte lite vintage ägg till barnen och några nya dukar.    Ha det så gott 🐣🐥

Jätte god pastasallad med kassler & äpplen..

Jätte god är den & väldigt enkel. Gör sig dock inte så väldigt snygg på bild..=) Detta receptet är till 4-6 personer Du behöver; 500g Kassler 6 dl Kokt spiral makaroner

Älskade vår

Äntligen vår. Vad lycklig man kan bli över att hitta dessa små blommor utmed vägkanten.   Nu var det ett tag sedan jag bloggade.  Har inte haft tiden till det. Men nu har jag blivit sugen på att börja igen. Vi får se hur det går🙂 Trevlig söndag!