Fortsätt till huvudinnehåll

Loppis..

Var runt på en loppis runda i Söndags.
Finns alltid mycket kul att titta på.
Men är dock inte riktigt lika kul att gå på loppis när man inte har ett hus just nu.
Men hittade denna fina, som jag inte köpte för jag tyckte den var lite för dyr.
Men jag går och lurar på det hela tiden..
Tycker den är så himla fin och den var i väldigt bra skick.

Vad tycker ni??

Antingen måla den eller bara ha den som den är.
Den var väldigt snyggt sliten.

Kommentarer

  1. Åååh, det är ju en så som jag har. Min var furufärgad när jag "hittade" den. Fick den med innehåll, dvs 100-tals registerkort på böcker fr biblioteket. Nu är den vit, och lådorna har botten istället för en järnstång. Använder min i mitt pysselrum fn som förvaring för tråd, nålar etc. Älskar den! Kan även tänka mig ha smycken, småsaker i garderoben, köksbestick, bakgrejor eller kryddor i den. Blir spännande att se om den blir din eller inte... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den fin. Jag gillar den jätte mkt, hade tänkt ha den i mitt blivande pysselrum (när huset är klart sen). Ha massa såna små grejer som bara försvinner i andra lådor. Men denna var lite dyr, tror den kostade 900kr. Vet inte om det är ett bra pris för en sån? Vad fick du ge för din?? Men den var fin, nått litet märke på baksidan bara (syns ju inte iaf) sen hade dom bytt botten i lådorna.

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för era kommentarer!!

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail hannahaba85@gmail.com

ha det gott!

Populära inlägg i den här bloggen

Dagiskaka..

3 Ägg
3 dl Socker

Matbord..

Har suttit & tittat på lite matbord på olika sidor. Finns så himla mycket snyggt!! Vet inte riktigt om vi ska byta sen, men titta kan man ju alltid=) Får sen hur mkt plats det blir i huset & hur allt passar ihop. Här är några av alla jag spanat på. Detta snygga finns hos Ellos & även hos Internetmöbler.se. Detta fina bordet Isabelle finns hos Mio. New England matbord från The Home är riktigt fint. Riktigt häftigt bord i återvunnet teakträ, detta finns hos WOHNZIMMER. Detta snygga kommer från House Doctor.  Får väl se om det blir något nytt bord sen??!! Då kommer det nog bli någon av dessa. Ha det så gott.

Rosenbåge

Nu har vi en rosenbåge i trädgården med lite murgröna som klättrar. Och även en häck ut med muren.Skönt att en del av trädgården börjar bli färdig.
Nu fattas det bara en grind osv osv.
Men vi har kommit en bra bit på vägen. Hoppas ni får en fortsatt fin måndag.